Vragen? Bel ons:

0032 (0)3 844 84 06

 

Snelle levering      Uitstekende service     Veilig betalen 

 

 

Search Site

                                                                                          

Bekers

Bekers bedrukken

Bij Ducks in a row ben je op het goede adres om je bekers aan te kopen.


We kunnen uw bekers zowel bedrukt als onbedrukte leveren. Wegwerp bekers worden veelal gebruikt voor sportevenementen en festivals maar we bieden ook verschillende soorten herbruikbare bekers aan zoals bvb bierpullen. U kunt bij ons bierpullen bestellen tot maar liefst 2 liter. Deze bierpullen bieden een goede uitkomst voor evenementen en oktoberfesten


Wij bieden bekers aan tegen de scherpste prijzen en tevens zorgen wij voor een snelle en correcte levering. Je kunt recycleerbare bekers, wegwerpbekers of ander reclamemateriaal bestellen in onze webshop en wanneer je liever persoonlijk advies wenst, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Bestel nu je eigen bekers


Je kunt direct je bekers bestellen in onze webshop en vervolgens zullen wij ze bedrukken. Je kunt veilig betalen met iDEAL en wij zorgen voor een snelle verzending. Zo kun jij in een mum van tijd jouw klanten verrassen met een gepersonaliseerde beker. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem contact op met onze medewerkers. Wij staan je graag te woord via het telefoonnummer 0032 (0)3 844 84 06.

Duvel glasBierpul 50clGluhwijn bekerKoffie tasWijnglasBierpul 0.3liter

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top