Vragen? Bel ons:

0032 (0)3 844 84 06

 

Snelle levering      Uitstekende service     Veilig betalen 

 

 

Search Site

                                                                                          

Canvasdoeken

Canvas bedrukken

Wanneer je een canvas van hoogwaardige kwaliteit wilt laten bedrukken, kom je naar Ducks in a row. Wij zullen jouw canvasdoek geheel naar wens bedrukken met je eigen ontwerp, logo of bedrijfsnaam. Wij bieden de producten aan tegen de scherpste prijzen en tevens zorgen wij voor een snelle en correcte levering. Je kunt een canvas, of een ander reclamemateriaal bestellen in onze webshop en wanneer je liever persoonlijk advies wenst, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Een canvasdoek bedrukken was nooit zo eenvoudig

In onze webshop is een canvas of ander reclamemateriaal te koop dat wij kunnen bedrukken. De ontwerpen die worden bedrukt op de canvas zijn full color. Canvasdoeken zijn gespannen op een stevig houten frame van 2 of 4cm dik met spielatten. Standaard levertijd is 6 tot 10 werkdagen. Maximaal formaat van een opgespannen canvas is 300x140 cm. Onze canvasdoeken zijn steeds inclusief een ophangsetje (plaatje van 4 cm incl. 2 schroefjes).

Bestel nu je canvas op maat

Je kunt direct je canvas bestellen in onze webshop en vervolgens zullen wij ze bedrukken. Je kunt veilig betalen met iDEAL en wij zorgen voor een snelle verzending. Zo kun jij in een mum van tijd jouw klanten verrassen met een gepersonaliseerde pet. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem op werkdagen contact op met onze medewerkers. Wij staan je graag te woord via het telefoonnummer 0032 (0)3 844 84 06.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top