Vragen? Bel ons:

0032 (0)3 844 84 06

 

Snelle levering      Uitstekende service     Veilig betalen 

 

 

Search Site

                                                                                          

Spandoeken en vlaggen

Voor spandoeken, banners, roll-ups, beach flags en een heleboel andere materialen van vlaggenstof kan u terecht bij Ducks in a row.
We bieden een uitgebreid assortiment van doeken, vlaggen en banners met je eigen, unieke ontwerp. Klein of Groot? Enkelzijdig of dubbelzijdig? Recht of contour gesneden en voor indoor- of outdoortoepassingen? Op digitaal gebied hebben wij elke printtechniek in huis. Jij vraagt, wij printen!
Hieronder een woordje uitleg over onze populairste artikelen:

Spandoeken: Een Spandoek is de voordeligste, snelste én effectiefste manier om een merk onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Geen wonder dat het Spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign-en communicatiemiddelen behoort. Bij Ducks in a row printen we spandoeken in allerlei varianten, op 5 verschillende materialen voor uiteenlopende toepassingen:

- Outdoor banner: Lichtgewicht textieldoek van 100% polyester voorzien van prints met een lange levensduur en hoge kleurintensiteit.
- PVC Basic: Banner 510 is onze alleskunner! Robuust PVC-doek van 510 gr./m2. Voor indoor- en outdoorgebruik en een maximale printbreedte van 500 cm.
- Dubbelzijdig bedrukt: Wil je een spandoek dubbelzijdig bedrukken, dan kies je dit PVC-doek van 610 gr./m2. De maximale printbreedte is 320 cm.
- Block-out: Niet doorschijnend (block-out) PVC-doek van 610 gr./m2. en een maximale printbreedte van 320 cm.
- Luchtdoorlatend Meshdoek: Een licht- en luchtdoorlatend PVC-doek van 270 gr./m2 met een gaasachtige structuur. Zowel indoor als outdoor toe te passen met een maximale printbreedte van 500 cm.
- Sound Mesh: is een PVC-doeksoort met een open structuur. Door de kleine gaatjes in het doek is het wind en geluid doorlatend. Deze eigenschap maakt Sound Mesh ideaal voor evenementen waarbij de - vaak opzichtige - speakers niet zichtbaar moeten zijn. De speakers krijgen een kleurrijk uiterlijk, dat past bij de uitstraling van het festival of evenement. Bijkomend voordeel: Sound Mesh heeft géén nadelig effect op de geluidskwaliteit.

Kies voor de afwerking uit diverse opties: zomen, metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of een tunnel. En wist je dat het ook mogelijk is om doeken in contour te bestellen?

Bespaar tijd en bestel het Spandoek inclusief accessoires en bevestigingsmaterialen in één en dezelfde handeling. Wij leveren ook spanners, Tiewraps en Buizenframes (rechthoekig of rond) voor de bevestiging van het doek.


Beachflags: Onze beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze voordelige blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten en geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen.

Drie modellen: de verschillen
Kies uit een van onze drie modellen: De Straight Flag is het populaire, langwerpige model. Met de Drop Flag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen en met de Waveflag val je extra op. Dit type heeft zo’n speciale vorm dat iedere passant een keertje extra omkijkt.

Longlife of Flag
Wij gebruiken het oersterke Longlife doek voor alle Beachflags. Een robuuste stof die rondom niet omgezoomd hoeft te worden en hierdoor altijd strak is afgewerkt. Dit materiaal rafelt niet en gaat weken langer mee dan Flag, dat omgezoomd is.
Vul jouw Beachflag aan met alle accessoires die je nodig hebt. De keuze is enorm. Ieder onderdeel is scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Met de los bij te bestellen Pole ontvang je altijd een stevige draagtas en dankzij een Grondplug, Grondpen, Standaard of Parasolvoet staan de Beachflags stevig in/op iedere ondergrond.

Roll up banners: Met Roll up banners promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. Opbouwen is een fluitje van een cent en de prijs is superscherp. Met een keuze uit vier varianten, elk verkrijgbaar in drie formaten, is er voor iedere gelegenheid een geschikt roll up systeem verkrijgbaar. De Roll up banners worden standaard geleverd in een stevige draagtas.

- De Roll Up Budget heeft een minimalistische vormgeving, is superscherp geprijsd en vandaag besteld is morgen in huis. Dat laatst geldt ook voor de Roll Up Premium, die een iets luxere uitstraling dan de Budget-variant heeft.
- De Roll Up Deluxe: Wil je echt uitpakken? Kies dan de Roll Up Deluxe: de Rolls Royce onder de roll up systemen, met een verfijnde vormgeving en hoogwaardige print.
- Roll Up XXL: En dat het altijd groter kan, bewijst de Roll Up XXL. Deze banner is maar liefst twee meter breed!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top